Evenimente stiintifice

 

 

 1 Zilele Educaţiei Medicale, ediţia a VI- a, Bucureşti
Departamentul de Educaţie Medicală al Societăţii Studenţilor în Medicină din Bucureşti organizează în perioada 15 aprilie - 29 aprilie 2013, cea de-a VI- a ediţie a "Zilelor Educaţiei Medicale". Evenimentul se va desfăşura la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti. Această manifestare este adresată studenţilor la Facultatea de Medicină din Bucureşti, dar şi altor studenti de la facultăţi cu profil biomedical. 


Citeşte aici comunicatul de presă!

 

2 
Brain Awareness Week (BAW)

Pentru cel de-al zecelea an consecutiv, Scientific Organization of Medical Students (SOMS) împreună cu Societatea Naţională de Neuroştiinte a organizat în perioada 11-17 martie 2013, Brain Awareness Week (BAW), o campanie de promovare a neuroştiinţelor. Pentru detalii despre eveniment accesaţi www.SOMS.ro

 

 imunologie

Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti alături de Federaţia Europeană de Imunogenetică (EFI) organizează ediţia a IV-a a evenimentului ştiinţific denumit "Update in Immunogenetics & Histocompatibility", care se va desfăşura în perioada 25-27 iunie 2013, la Hotelul Hilton din Bucureşti.

Citeşte aici comunicatul de presă!
Copyright В© 2013 UMF. All Rights Reserved.
U.M.F. Carol Davila - Bucuresti
Cod fiscal: 4192910 Cont: RO57TREZ70220F330500XXXX
Banca: Trezorerie sect. 2