O noua recunoastere a valorii Universitatii noastre


Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Dl. Academician Ioanel Sinescu a fost nominalizat la titlul de “Managerul anului” in domeniul Educației Superioare de către Comitetul de Nominalizare Socrates de la Oxford ,din cadrul „Europe Business Assembly”.


Consiliul Comitetului Internațional Socrates, este reprezentat de lideri din domeniul afacerilor, educației și științei din cadrul comunităților internaționale si este format din personalitati din Anglia, Germania,Austria, Cehia, Rusia, Polonia,Elvetia,etc.


Presedinte al Comitetului Internațional Socrates este John Netting, Director General, Europe Business Assembly (Oxford, UK)

Selecția a fost realizată în funcție de următoarele criterii:
• Reputație excelentă,
• Realizarea unor programe educaționale moderne,
• Nivel înalt al valorii absolvenților universității,
• Experiență profesională remarcabilă,
• Cercetări științifice importante
• Management de succes


Premiul „Managerul Anului” în domeniul educațional recunoaște și apreciază excelența individuală a rectorilor universităților recunoscute în întreaga lume.


Acest premiu se acordă pentru pentru activități profesionale în domeniul educației superioare, cu scopul de a prezenta cele mai bune instituții superioare regionale, precum și rectorii universităților din Europa, recunoscând oamenii și universitățile care oferă varietate în ceea ce privește predarea, educația și instruirea.
Evenimentul Premiul ‘Managerul Anului’ va fi prezentat in cadrul “Nopții Premiilor Europene”, care va avea loc in data de 7 octombrie, in incinta hotelului Intercontinental Carlton, din Cannes, Franta.


Dl. Academician Ioanel Sinescu – Rectorul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” nu va putea participa insa la ceremonia de decernare a premiului ‘Managerul Anului’, care va avea loc pe data de 7 octombrie la Cannes, Franta, deoarece în aceeași perioadă, respectiv 7-8 octombrie va participa la cursurile ESU organizate de European School of Urology (ESU) în Vienna, Austria.
Copyright В© 2013 UMF. All Rights Reserved.
U.M.F. Carol Davila - Bucuresti
Cod fiscal: 4192910 Cont: RO57TREZ70220F330500XXXX
Banca: Trezorerie sect. 2