Dragi colegi,

Am placerea sa va anunt ca s-a afisat programul Congresului UMF Carol Davila 2017, din perioada 29-31 mai. Este disponibil la adresa:

http://www.congresumf.ro/program/

Multumesc tuturor celor care ati trimis sesiuni, toate foarte bune. Din pacate, unele sesiuni nu au putut fi selectate, fie ca nu au indeplinit criteriile cerute (4 lectori, 2 moderatori, versiune in romana SI in engleza), fie ca se suprapuneau ca teme sau lectori peste alte sesiuni. Oricum, aceste sesiuni raman ca prioritate de selectie pentru congresul de anul viitor.

Va rog sa va uitati cu atentie pe program si sa ne semnalati orice probleme ar putea exista (nume gresit, tema gresita, indisponibilitate lector/moderator, etc.).

In perioada urmatoare vom incepe selectia rezumatelor pentru Sesiunea Tineri Cercetatori si pentru posterele electronice, astfel incat pana pe 28 aprilie sa anuntam si rezultatele. Am primit un numar record de 362 rezumate!

Va invitam sa va inscrieti cat mai repede pentru congres si sa participati in numar cat mai mare la cea mai importanta manefestare stiintifica a Universitatii noastre.

Prof Dr Dragos Vinereanu,

Prorector
Copyright В© 2013 UMF. All Rights Reserved.
U.M.F. Carol Davila - Bucuresti
Cod fiscal: 4192910 Cont: RO57TREZ70220F330500XXXX
Banca: Trezorerie sect. 2