DIRECTIA SOCIAL

 

Directia Social este o structura administrativa aflata in subordinea Rectorului, coordonata de catre Prorectorul cu probleme studentesti si condusa de Directorul Social.

Directia Social gestioneaza activitati specifice in cadrul U.M.F. “Carol Davila” – Bucuresti prin intermediul celor doua servicii, Serviciul Cazare Camine-Cantina si Serviciul Burse.

 Serviciul Cazare Camine-Cantina:

- Se ocupa cu organizarea si functionarea caminelor si a cantinei studentesti, asigurarea locurilor de cazare si repartizarea studentilor U.M.F. “Carol Davila” – Bucuresti in caminele Universitatii, respectiv asigurarea mesei la cantina a acestora.

 Serviciul Burse:

- Se ocupa cu intocmirea statelor de plata a burselor si decontul abonamentelor R.A.T.B. pentru studentii eligibili ai Universitatii.Directia Social se ocupa si cu alte activitati si servicii specifice studentilor cum ar fi:

- Taberele studentesti – atribuirea nr.de locuri de tabara corespunzator fiecarei facultati in conformitate cu Metodologia privind organizarea si desfasurarea Programul National “Tabere Studentesti”, centralizarea listelor comunicate de catre facultati si transmiterea institutiei emitente a documentatiei solicitate in conformitate cu metodologia precizata anterior;

- Legitimatii pentru reducere transport/carnete cu cupoane CFR emise de catre M.E.N.C.S. – repartizarea acestora pe facultăți și ani de studii conform nr. de studenți eligibili;

- Programe cu caracter social derulate prin M.E.N.C.S. destinate studentilor, etc.

 

Persoana de contact:

Sef Serviciu Cazare – Constantina Nastase

Contact: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Copyright В© 2013 UMF. All Rights Reserved.
U.M.F. Carol Davila - Bucuresti
Cod fiscal: 4192910 Cont: RO57TREZ70220F330500XXXX
Banca: Trezorerie sect. 2