CONCURS POSTURI - MONITORUL OFICIAL

 Semestru I, 2015-2016

monitorul oficial nov 2015

 

 

 

  • Pentru mai multe detalii va rugam accesati si site-ul: jobs.edu.ro

 

***s-au constatat erori la tiparire si Monitorul Oficial urmeaza sa publice o erata :

1. la comisia de la Facultatea de Medicină, Departamentul Învăţământ preclinic 1 - Ştiinţe funcţionale, Disciplina Biochimie, la postul de profesor universitar poz. 4, Membru supleant este Prof. univ. dr. Gheorghe Coman, iar Secretar este Șef de lucrări Laura Elena Găman.

2. la comisia de la Facultatea de Medicină, Departamentul Învăţământ clinic 3 - Nefrologie, Urologie, Imunologia transplantului, Dermatologie, Alergologie, Disciplina Nefrologie - Spitalul Clinic de Urgență Sf. Ioan, la postul de profesor universitar poz. 1, Membru supleant este Prof. univ. dr. Adrian Covic, iar Secretar este Asistent univ. dr. Ileana Peride.

3. la comisia de la Facultatea de Medicină, Departamentul Învăţământ clinic 9 - Recuperare medicală, Disciplina Educație fizică și sport, la postul de profesor universitar poz. 3 (Handbal), Membru supleant este Prof. univ. dr. Mihaela Apostu, iar Secretar este Lector univ. dr. Silviu Petrescu.

 

CONCURS POSTURI - MONITORUL OFICIAL

 

scan 001

 

 

*La posturile de conf.univ. poz. 1 si asist.univ. poz.5 , Facultatea de Moase si Asistenta Medicala, Departamentul Discipline Specfice, Disciplina Geriatrie, Gerontologie si Ingrijirea Calificata a Varsnicului, Ingrijiri Calificate la Domiciliu si Recuperare in Neurochirurgie, va fi publicata o erata in Monitorul Oficial, la rubrica Disciplina, denumirea corecta va fi Geriatrie, Gerontologie si Ingrijirea Calificata a Varsnicului, Ingrijiri Calificate la Domiciliu.

*La postul de sef de lucrari pozitia 4 , Facultatea de Medicina, Departamentul Invatamant Clinic 2- Boli infectioase, Epidemiologie, Microbiologie, Parazitologie, Virusologie,Diabet Zaharat, Endocrinologie-Disciplina Endocrinologie II- Spitalul Universitar de Urgenta Elias, va fi publicata o erata in Monitorul Oficial la rubrica Disciplina denumirea corecta va fi Diabet, nutritie, boli metabolice. A fost eronat trecuta Disciplina Endocrinologie.
Copyright В© 2013 UMF. All Rights Reserved.
U.M.F. Carol Davila - Bucuresti
Cod fiscal: 4192910 Cont: RO57TREZ70220F330500XXXX
Banca: Trezorerie sect. 2