S-A APROBAT SUSPENDAREA CALITATII DE STUDENT DOCTORAND PANA LA ACHITAREA RESTANTELOR FINACIARE A URMATORILOR STUDENTI - DOCTORANZI

Descarca lista aici

 

NOTĂ INFORMARE DOCTORANZI

Doctoranzii care și-au îndeplinit obligațiile de plată și se regăsesc în situația restantă sunt obligați să transmită pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. dovada plății scanată, împreună cu Nume - Prenume doctorand, CNP și dacă este cazul numele și prenumele persoanei care a achitat în numele doctorandului la bancă și care a omis să transmită CNP-ul doctorandului. Numai în urma îndeplinirii acestei condiții, aceștia vor fi scoși din situația restanțierilor.

Direcția Financiar-Contabilă,

Ec. Geantă Alexandru Bogdan

Descarca Lista doctoranzilor restantieri din anii universitari I-III

 

Anunt doctoranzi admisi in 2014


Va aducem la cunostinta ca, pentru incheierea primului  ciclu de studii doctorale, doctoranzii admisi in 2014 vor sustine un examen care va consta in prezentarea unui Proiect de cercetare.

Comisiile vor fi formate din Conducatorul de doctorat ca Presedinte si doi membrii din catedra sau specialitate cu gradul didactic minim de conferentiar.
Copyright В© 2013 UMF. All Rights Reserved.
U.M.F. Carol Davila - Bucuresti
Cod fiscal: 4192910 Cont: RO57TREZ70220F330500XXXX
Banca: Trezorerie sect. 2