S-A APROBAT SUSPENDAREA CALITATII DE STUDENT DOCTORAND PANA LA ACHITAREA RESTANTELOR FINACIARE A URMATORILOR STUDENTI - DOCTORANZI

Descarca lista aici

 

NOTĂ INFORMARE DOCTORANZI

Doctoranzii care și-au îndeplinit obligațiile de plată și se regăsesc în situația restantă sunt obligați să transmită pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. dovada plății scanată, împreună cu Nume - Prenume doctorand, CNP și dacă este cazul numele și prenumele persoanei care a achitat în numele doctorandului la bancă și care a omis să transmită CNP-ul doctorandului. Numai în urma îndeplinirii acestei condiții, aceștia vor fi scoși din situația restanțierilor.

Direcția Financiar-Contabilă,

Ec. Geantă Alexandru Bogdan

Descarca Lista doctoranzilor restantieri din anii universitari I-III

 

Anunt doctoranzi admisi in 2015

Va aducem la cunostinta ca, pentru incheierea primului ciclu de studii doctorale, doctoranzii admisi in 2015 vor sustine un examen care va consta in prezentarea unui Proiect de cercetare.

Comisiile vor fi formate din Conducatorul de doctorat ca Presedinte si doi membrii din catedra sau specialitate cu gradul didactic minim de conferentiar.

Proiectul de cercetare va fi realizat in domeniul de competenta al Conducatorului de doctorat si va fi intocmit in acord cu metodologia insusita in primul an de studii doctorale.

Doctoranzii admisi vor trece in ciclul II al studiilor doctorale,respectiv etapa de cercetare propriu-zisa si intocmirea tezei de doctorat.

Doctoranzii respinsi si absenti au posibilitatea de a repeta sustinerea Proiectului imbunatatit intr-un interval de 30 de zile,in fata aceleasi comisii.

Doctoranzii respinsi si dupa a doua sustinere a Proiectului nu vor putea accede la etapa de cercetare propriu-zisa a ciclului de studii doctorale si respectiv intocmirea tezei de doctorat, urmand  a li se elibera o adeverinta care va atesta absolvirea ciclului de studii universitare avansate, desfasurat pe parcursul primului an de doctorat.

Examenul se va desfasura pana pe 15 noiembrie 2016, la catedra conducatorului de doctorat.

Anexam modelul de proces-verbal care va fi completat de comisie,  semnat de membrii comisiei si adus la Rectorat UMFCD impreuna cu Proiectul de cercetare.

 

SESIUNEA A DOUA MODUL PEDAGOGIE

 

MODUL PEDAGOGIE
Copyright © 2013 UMF. All Rights Reserved.
U.M.F. Carol Davila - Bucuresti
Cod fiscal: 4192910 Cont: RO57TREZ70220F330500XXXX
Banca: Trezorerie sect. 2