Centrul de Consiliere Psihologica si Orientare pentru Cariera

În incinta UMF "Carol Davila" funcţionează Centrul de Consiliere Psihologică şi Orientare pentru Carieră, dedicat în exclusivitate studenţilor de la facultăţile componente ale UMF Carol Davila, respectiv Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară, Facultatea de Farmacie şi Facultatea de Moaşe şi Asistente Medicale. Serviciile de consiliere şi orientare pentru carieră sunt realizate de cadrele didactice de la disciplina Psihologie Medicală din facultăţile de mai sus, în concordanţă cu afilierea studentului care formulează cererea de consiliere (ex. cadrele didactice de Psihologie Medicală de la Facultatea de Medicină pentru studenţii de la Facultatea de Medicină, cadrele didactice de Psihologie Medicală de la Facultatea de Medicină Dentară pentru studenţii de la Facultatea de Medicină Dentară, etc.) Serviciile de consiliere cuprind un maxim de 3 şedinţe desfăşurate în regim de gratuitate, urmând ca, dacă este necesară consiliere sau psihoterapie suplimentară, clientul să fie referit spre intervenţie în reţeaua de specialitate. Consultaţiile au loc numai în limita timpului disponibil al cadrelor didactice şi în afara programului didactic şi de cercetare. Programările se fac pe email direct la cadrul didactic dorit pentru consiliere (v. liste adrese de email pe site-ul UMF şi/sau al disciplinelor).

Locatia - Facultatea de Medicina Generala, Bd. Eroilor Sanitari nr. 8, sediul Disciplinei Psihologie Medicala a UMF "Carol Davila".

Directii de consiliere si orientare pentru cariera:

1. probleme de adaptare in mediul academic;
2. probleme interpersonale si de relationare;
3. anxietatea de performanta, intelectuala, socio-profesionala si de relatie;
4. suport psihologic si orientare pentru cariera.

Domenii de interventie:

1. interventii specializate in situatii de criza (esec academic, suprasolicitare intelectuala / emotionala, stres circumstantial, stress cronic, pierderi morale / materiale, doliu, separare, divort, criza economico-financiara, etc.);
2. abordarea psiho-medicala a obiceiurilor alimentare gresite, tulburari de alimentatie (supraponderabilitate, obezitate,bulimie, anorexie, etc.);
3. consiliere, suport psihologic si informational pentru alegerea specialitatilor medicale;
4. antrenament asertiv in vederea clarificarii optiunilor pentru specialitatea medicala si depasirea stresului specific examenelor curente in general si a examenului de rezidentiat in special.

Coordonator Centru - Asist. univ. psih. Aurora Frunza - psiholog clinician principal / psihoterapeut formator - supervizor cognitiv - comportamentala

Echipa de specialisti:
Serviciile centrului sunt acordate de specialisti cu experienta in domeniul Psihologiei clinice si Psihoterapiei, cadre didactice ale UMF "Carol Davila", Disciplina Psihologie Medicala.

Sef lucrari dr.

Ovidiu Popa-Velea

Medic specialist, psiholog clinician / psihoterapeut-psihoterapie cognitiv-comportamentala

Asist. univ. dr.

Liliana Diaconescu

Medic primar, psiholog clinician / psihoterapeut-psihoterapie cognitiv-comportamentala

Asist. univ. psih.

Ioana Cioca

Psiholog clinician / psihoterapeut - psihoterapie experientiala

Asist. univ. psih.

Aurora Frunza

Psiholog clinician principal / psihoterapeut formator - supervizor psihoterapiecognitiv-comportamentala

Asist. univ. dr. Alexandra Mihailescu

Medic specialist psihiatru, training psihoterapie cognitiv-comportamentala

Prep. univ. psih. Mihaela Pană

psiholog clinician / psihoterapeut - psihoterapie cognitiv-comportamentalaContact:

Sef lucrari dr. Ovidiu Popa-Velea Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 

Asist. univ. dr. Liliana Diaconescu Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 

Asist. univ. psih. Ioana Cioca Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 

Asist. univ. dr. Alexandra Mihailescu Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 

Asist. univ. psih. Aurora Frunza Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 

Prep. univ. psih. Mihaela Pană Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 

Se asigura profesionalism si confidentialitate. 
Copyright © 2013 UMF. All Rights Reserved.
U.M.F. Carol Davila - Bucuresti
Cod fiscal: 4192910 Cont: RO57TREZ70220F330500XXXX
Banca: Trezorerie sect. 2